استفاده از میوه ها برای درمان لوزه و گلو

 

استفاده از میوه ها برای درمان لوزه و گلو

برخی میوه ها و سبزیجات نه تنها محافظان حقیقی بدن ما در برابر عفونتها به حساب می آیند، بلکه به جنگ با سرماخوردگیها و عوارض ناشی از آنها می روند. بدین علت بعنوان آنتی بیوتیکهای طبیعی قلمداد می شوند. 

آنچه حائز اهمیت این است که آنتی بیوتیکهای طبیعی بر خلاف نوع ترکیبی و تجاری آنها هیچ نوع عوارض جانبی بر ارگانیسم بدن بر جای نمی گذارند و علاوه بر این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامتی آن می شوند. از دیگر محسنات این نوع آنتی بیوتیکها این است که براحتی در خانه و با استفاده از مواد طبیعی که در دسترس همگان قرار دارند، تهیه می شنوند.

در ادامه به چند مورد از مواد غذایی که خواص درمانی و آنتی بیوتیکی آنها در ترکیب با برخی میوه ها دو چندان می شود، اشاره می کنیم.

 

سیر

سیر قوی ترین نوع شناخته شده آنتی بیوتیکهای طبیعی می باشد که علاوه بر این خاصیت باعث بهبود گردش خون ، کاهش فشار خون و کاهش کلسترول می شود.

درمان التهاب لوزه ها

مواد مورد نیاز:

۱ عدد تربچه

۳ قطعه آناناس

۲ حبه سیر

 

طرز تهیه:

مواد مورد نیاز را شسته، پوست کنده و تکه تکه می کنیم. سپس در دستگاه خرد کن ریخته و چند ثانیه می زنیم. آن را روزانه ، ترجیحأ صبح ها، تا زمانیکه التهاب از بین برود می نوشیم.

درمان  التهاب گلو

مواد مورد نیاز:

۱ عدد پیاز قرمز

۱ دسته جعفری

۱ حبه سیر

 

طرز تهیه:

مواد مورد نیاز را می شوییم. پیاز را قطعه قطعه کرده و سیر را پوست می کنیم. سپس تمام مواد را در خرد کن می ریزیم و چند ثانیه می زنیم. روزی یک لیوان از این محلول را تا رفع کامل التهاب می نوشیم.

ترجمه : تحریریه سلامتستان – آنی آنتونیان

 

Advertisements

وەڵامێک بنووسە

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / گۆڕین )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / گۆڕین )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / گۆڕین )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / گۆڕین )

Connecting to %s

%d هاوشێوەی ئەم بلۆگەرانە: