سالاد میوه لایه‌ای

 

سالاد میوه لایه‌ای

 

 

این سالاد میوه خوشمزه را هم می‌توانید به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دسر میل کنید
مواد لازم:
موز: 2 عدد متوسط  قطعه قطعه شده
تکه‌های آناناس: 2 پیمانه
پرتقال متوسط: 2 عدد پوست گرفته و تکه شده
کیوی: 2 عدد پوست گرفته و تکه شده
انگور قرمز بی دانه: یک پیمانه
توت فرنگی از درازا نصف شده: 2 پیمانه
گریپ فروت متوسط: یک عدد پوست گرفته و تکه شده
آب پرتقال: 2/1 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده: 2/1 قاشق چای‌خوری
آب لیمو: 4/1 پیمانه
شکر: 4/1 پیمانه
پوست لیموی رنده شده: 2/1 قاشق چای‌خوری
چوب دارچین: یک عدد
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست لیمو، شکر و چوب دارچین را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را بجوشانید.
2- حرارت آن را کم کنید و بگذارید آرام  به مدت 5 دقیقه بدون درب بجوشد.
3- آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.
4- در یک ظرف میوه شیشه‌ای، میوه‌ها را مطابق شکل به صورت لایه‌ای بچینید.
5- چوب دارچین را از داخل سس بیرون آورید و سس تهیه شده را روی مخلوط میوه‌ها بریزید.
6- قبل از اینکه سالاد میوه را میل کنید، روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
منبع:hamshahrionline.ir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: